Concertagenda

za 9 nov. ‘19

Brabant Koor op November Music!

Brabant Koor voert delen uit van de adembenemende ‘Vespers’, en koppelt deze aan een eigentijds koorwerk van de Russisch/Nederlands componist Alfred Momotenko.

29 november '19

GATE 21

Een voorstelling door studenten van Fontys AME, als hún reflectie op het aloude verhaal over Gilgamesh.

23 & 24 januari ‘20

The epic of Gilgamesh

Het duizenden jaren oude Gilgamesh-epos over heldendaden, vriendschap en onsterfelijkheid komt in dit zelden te horen oratorium van Martinu tot leven. Een overweldigende concertervaring!

Nieuws & Pers

Return to Middle Earth met Johan de Meij

Orken, elfen en draken: Johan de Meij wekt ze allemaal tot leven met zijn levendige, filmische vijfde symfonie.

Brabant Koor tekent educatieproject met Fontys

Op 26 oktober 2018 tekenden voorzitter Jan Houben van Stichting Brabant Koor en Astrid Venes, Directeur Fontys Hogeschool Kind En Educatie een driejarige samenwerkingsovereenkomst. Het project heeft aandacht voor juist stemgebruik bij zingen in, met én voor de klas, en wordt gegevens door zangers van Brabant Koor met een professionele muzikale achtergrond.
Empos, sent. Tudemus ia sendere catis? Nos moretro in vero, nos, conica vit. Mulicib endacch icesitem, conscep erisqui dingullego inatum hocae, quissenatu et, Cat. Valare inum patelius tum