Concertagenda

23 & 24 januari ‘20

The epic of Gilgamesh

Het duizenden jaren oude Gilgamesh-epos over heldendaden, vriendschap en onsterfelijkheid komt in dit zelden te horen oratorium van Martinu tot leven. Een overweldigende concertervaring!

07 februari 2020

Symfonie nr. 3 Planet Earth – Johan de Meij

Planet Earth – de derde symfonie van Johan de Meij, in de Tonhalle te Düsseldorf Duitsland.

04 mei 2020

Beethoven 9e symfonie

Beethoven 9 in een uitvoering met Symfonie Orkest Nijmegen, op 4 mei 2020, in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen.

12, 13, 14 juni 2020

Opera/Film/Musical met het Zeeuws Orkest

Drie concerten met Opera- film- en musicalmelodiën, i.s.m. het Zeeuws Orkest en sopraan Francis van Broekhuizen.
Bergen op Zoom – Zierikzee – Veerle

19 september 2020

75 jaar bevrijding Arnhem met werken van Strategier

In verband met 75 jaar bevrijding van Arnhem, uitvoering van 2 werken van de Arnhemse componist Herman Strategier, met Het Gelders Orkest in Musis Sacrum Arnhem.

Nieuws & Pers

Return to Middle Earth met Johan de Meij

Orken, elfen en draken: Johan de Meij wekt ze allemaal tot leven met zijn levendige, filmische vijfde symfonie.

Brabant Koor tekent educatieproject met Fontys

Op 26 oktober 2018 tekenden voorzitter Jan Houben van Stichting Brabant Koor en Astrid Venes, Directeur Fontys Hogeschool Kind En Educatie een driejarige samenwerkingsovereenkomst. Het project heeft aandacht voor juist stemgebruik bij zingen in, met én voor de klas, en wordt gegevens door zangers van Brabant Koor met een professionele muzikale achtergrond.
Empos, sent. Tudemus ia sendere catis? Nos moretro in vero, nos, conica vit. Mulicib endacch icesitem, conscep erisqui dingullego inatum hocae, quissenatu et, Cat. Valare inum patelius tum