Concertagenda

Zo 15 sept. '19

Liberation Concert Margraten: 75 jaar vrijheid!

Een muzikaal eerbetoon aan onze bevrijders
In september 1944 zinderde de bevrijdingseuforie door Zuid-Nederland. Te midden van de kolkende maalstroom van angst en hoop werden de eerste steden bevrijd. Ook dit jaar is er weer het immer indrukwekkende Liberation Concert op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten met als thema ’75 jaar vrijheid’

di 17 sept. ‘19

Eindhoven bevrijd – Mahler Symfonie nr 2

Philharmonie zuidnederland brengt in samenwerking met Brabant Koor en Stichting 18 september een hommage aan de bevrijding van Eindhoven.

Vr 20 sept. '19

Openingsconcert Meisterkonzerte Aken

Een muzikaal eerbetoon aan onze bevrijders

za 9 nov. ‘19

Brabant Koor op November Music!

Brabant Koor voert delen uit van de adembenemende ‘Vespers’, en koppelt deze aan een eigentijds koorwerk van de Russisch/Nederlands componist Alfred Momotenko.

23 & 24 januari ‘20

Reflections of Gilgamesh

Het duizenden jaren oude Gilgamesh-epos over heldendaden, vriendschap en onsterfelijkheid komt in dit zelden te horen oratorium van Martinu tot leven. Een overweldigende concertervaring!

Nieuws & Pers

Return to Middle Earth met Johan de Meij

Orken, elfen en draken: Johan de Meij wekt ze allemaal tot leven met zijn levendige, filmische vijfde symfonie.

Brabant Koor tekent educatieproject met Fontys

Op 26 oktober 2018 tekenden voorzitter Jan Houben van Stichting Brabant Koor en Astrid Venes, Directeur Fontys Hogeschool Kind En Educatie een driejarige samenwerkingsovereenkomst. Het project heeft aandacht voor juist stemgebruik bij zingen in, met én voor de klas, en wordt gegevens door zangers van Brabant Koor met een professionele muzikale achtergrond.
Empos, sent. Tudemus ia sendere catis? Nos moretro in vero, nos, conica vit. Mulicib endacch icesitem, conscep erisqui dingullego inatum hocae, quissenatu et, Cat. Valare inum patelius tum