Concertagenda

di 18 juni ‘19

Workshop Opera Sing Along

Workshop Opera zingen om je ultiem voor te bereiden op de Opera Sing Along; verzorgd door dirigent Louis Buskens van Brabant Koor.

do 27 juni ‘19

Opera Sing Along op de Parade

De Opera Sing Along is een groot meezingspektakel waarbij je kan meezingen met de grootste operahits! Locatie: Parade, Den Bosch.

di 17 sept. ‘19

Eindhoven bevrijd – Mahler Symfonie nr 2

Philharmonie zuidnederland brengt in samenwerking met Brabant Koor en Stichting 18 september een hommage aan de bevrijding van Eindhoven.

za 9 nov. ‘19

Brabant Koor op November Music!

Brabant Koor voert delen uit van de adembenemende ‘Vespers’, en koppelt deze aan een eigentijds koorwerk van de Russisch/Nederlands componist Alfred Momotenko.

23 & 24 januari ‘20

Reflections of Gilgamesh

Het duizenden jaren oude Gilgamesh-epos over heldendaden, vriendschap en onsterfelijkheid komt in dit zelden te horen oratorium van Martinu tot leven. Een overweldigende concertervaring!

Nieuws & Pers

Return to Middle Earth met Johan de Meij

Orken, elfen en draken: Johan de Meij wekt ze allemaal tot leven met zijn levendige, filmische vijfde symfonie.

Brabant Koor tekent educatieproject met Fontys

Op 26 oktober 2018 tekenden voorzitter Jan Houben van Stichting Brabant Koor en Astrid Venes, Directeur Fontys Hogeschool Kind En Educatie een driejarige samenwerkingsovereenkomst. Het...