Concert 'Cri de Choeur' DEFINITIEF AFGELAST

We keken er enorm naar uit, maar in januari mocht het even niet zo zijn........In verband met de strenge lockdown tot minimaal eind februari 2021 heeft het bestuur van Brabant Koor besloten om het gehele project met afsluitend concert op 31 januari 2021 te annuleren.

We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we samen met de programmeur van Concertzaal Tilburg al een nieuwe datum hebben kunnen vastleggen: 25 april 2021.

Zodra de kaartverkoop voor dit concert van start gaat zullen wij u natuurlijk op de hoogte brengen!

UPDATE: Vanwege het weinige perspectief dat de koorwereld wordt geboden heeft het bestuur van Brabant Koor besloten dit project en concert definitief uit de programmering te halen. Helaas komt er vooralsnog geen nieuwe datum voor dit concert.

CDC geannuleerd