Gilgamesch Revisited: onder voorbehoud

Detailpagina’s projecten nieuws en ‘lees meer’ zijn als deze pagina met een container aan de rechterkant (mogelijkheid meerdere te plaatsen) met content zoals in de andere pagina’s (tekstblok, afbeelding/ gallerij, film)

al ruim 30 jaar koorwerken uitvoert met professionele toporkesten. Een periode waarin het koor de meest uiteenlopende werken heeft uitgevoerd onder leiding van dirigen­ten met internationaal aanzien. Het koor is mede daardoor uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande concertkoren van Nederland. In Brabant Koor zingen zowel geschoolde amateurs als zangers met een professionele achtergrond. Doordat het koor elk seizoen voor verschillen­de concerten wordt benaderd, is Brabant Koor steeds op zoek naar jonge, enthousiaste, geschoolde zangers. Bij elk nieuw project wordt het koor door middel van aanmeldingen en audities geformeerd en gaat aan de concerten een compacte repetitieperiode vooraf.

Dirigent Louis Buskens en repetitor Ben Martin Weijand zijn al vele jaren aan het koor verbonden en vormen gezamenlijk het vertrouwde, artistieke hart van Brabant Koor.

Schermafbeelding 2019-04-15 om 10.51.26