30 juli 2019

Kantoor Brabant Koor gesloten i.v.m. zomervakantie

10 juni 2019

Return to Middle Earth met Johan de Meij

Orken, elfen en draken: Johan de Meij wekt ze allemaal tot leven met zijn levendige, filmische vijfde symfonie.

01 oktober 2018

Brabant Koor tekent educatieproject met Fontys

Op 26 oktober 2018 tekenden voorzitter Jan Houben van Stichting Brabant Koor en Astrid Venes, Directeur Fontys Hogeschool Kind En Educatie een driejarige samenwerkingsovereenkomst. Het project heeft aandacht voor juist stemgebruik bij zingen in, met én voor de klas, en wordt gegevens door zangers van Brabant Koor met een professionele muzikale achtergrond.
Empos, sent. Tudemus ia sendere catis? Nos moretro in vero, nos, conica vit. Mulicib endacch icesitem, conscep erisqui dingullego inatum hocae, quissenatu et, Cat. Valare inum patelius tum

12 januari 2018

Vespers van Rachmaninov PERSBERICHT

Dit indrukwekkende werk stond al lange tijd op het wensenlijstje van Brabant Koor. Sommige delen zijn majestueus en jubelend, andere juist weer ingetogen, vol troost en verstilling.