Brabant Luidkeels: Workshop Opera

Op 6 en 7 maart 2021 organiseert Korenveld wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels.

Twee geweldig leuke dagen met veel workshops voor koren en individuele koorzangers van alle leeftijden en niveaus. Ingegeven door de situatie rondom Covid-19 zijn de meeste workshops dit keer ingericht om online te kunnen volgen. Er zijn ook een aantal live workshops, waarvoor in Factorium Tilburg een veilige omgeving is gecreëerd.

Brabant Koor verzorgt een workshop Opera. Drie koorwerken uit één en dezelfde opera staan op het programma. Het wordt een uur lang heerlijk zingen, samen met zangers van Brabant Koor. En luisteren naar achtergrondinformatie en anekdotes, verteld door dirigent Louis Buskens. Alles muzikaal omlijst door pianist Ben Martin Weijand.

Vanaf nu is de inschrijving geopend! Kijk op www.korenveld-brabant.nl voor meer informatie en inschrijving. Schrijf je snel in, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Deze workshop is alleen toegankelijk voor deelnemers.

Koren-veld

07 maart 2021

Factorium Tilburg

Workshop Opera