The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert

Na maar liefst drie stijf uitverkochte én onvergetelijke filmconcerten van het eerste deel, openen we dit jaar de kerstvakantie met The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert.

Maar liefst 200 professionele musici van Symfonieorkest Vlaanderen, Brabant Koor, Souvenir Jeugdkoor en Kooracademie Breda zullen het podium betreden om de herkenbare score van Howard Shore nieuw leven in te blazen.

Beleef het tweede deel van de trilogie door Peter Jackson als een adembenemende muzikale reis door de prachtige landschappen van Rohan tot de angstaanjagende torens van Isengard. Ga mee op de vervolg avonturen van Frodo en Sam terwijl ze de duistere krachten van Sauron trotseren op hun weg naar Mordor en laat je meeslepen door de geweldige live uitvoering van de soundtrack.

The Lord of the Rings: The Two Towers is nog steeds een mijlpaal in de filmgeschiedenis die zowel fans als critici blijft betoveren.

Maak je klaar om komende kerstvakantie opnieuw het avontuur aan te gaan en je te laten meeslepen met dit spannende verhaal in de meest meeslepende setting ooit!

“One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them”

 

 

The Lord of the Rings: The Two Towers

22 december 2024

Ahoy Rotterdam

13.30u