The Lord of the Rings in Concert

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert

 

Beleef één van de grootste filmconcerten aller tijden met maar liefst 200 professionele musici die Howard Shore’s soundtrack van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring volledig live uitvoeren bij de film!

Eenmalig beleef je één van de beste films ooit gemaakt terug op het grote doek met alle muziek live uitgevoerd. Het eerste deel van de trilogie geregisseerd door Peter Jackson blijft een klassieker waar je nooit genoeg van krijgt.

Componist Howard Shore brengt J.R.R. Tolkiens literaire verbeelding tot leven met zijn Academy®- en Grammy® Award-winnende score. De prachtige muziek van Howard Shore geeft de film van Peter Jackson een extra dimensie. 

Ga tijdens The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert mee op avontuur met onze favoriete hobbit Frodo in gezelschap van Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwerg Gimli, Boromir of Gondor en Aragorn. Zorg samen dat de ring niet in handen komt van de duivelse Lord Sauron. 

Maak je klaar voor een epische muzikale reis door de Shire, Rivendel en Mordor en beleef dit verhaal op een unieke manier door de combinatie van de film en live muziek wat zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende ervaring.

 

Orkest: Philharmonie Zuidnederland 

Koor: Brabant Koor

Kinderkoor: Souvenir Jeugdkoor