Opera Sing Along op de Parade

Donderdag 27 juni is de 2e editie van de Opera Sing Along! Bij dit sta-evenement kun je meezingen met de grootste operahits! En, je kent er meer dan je denkt! De Opera Sing Along is een groot meezingspektakel, waarbij de liedteksten worden geprojecteerd boven het orkest. Op zondag 7 juli 19.05 uur zendt NPO 2 bij Omroep Max de Opera Sing Along uit.

Bij de Opera Sing Along zing je mee met de bekendste operahits. Moeilijk? Dat zal wel meevallen. Je zult ontdekken dat je meer operamuziek kent dan je denkt. Deze muziek wordt namelijk ook veel gebruikt in reclames en films. Dit jaar worden de nummers gezongen door de operasterren Bernadeta Astari, Laetitia Gerards en Raoul Steffani. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar een popartiest zich aan het opera genre wagen. Dit jaar zal niemand minder dan Shirma Rouse haar opwachting maken! Onder begeleiding van philharmonie zuidnerland, Brabant Koor en dirigent Per-Otto Johansson zullen zij de sterren van de hemel zingen en er samen met het publiek een spetterend feest van maken.

In een feestelijk programma zullen de grootste operahits worden uitgevoerd: van Mozart en Verdi tot Gershwins zinderende ‘Summertime’. Het geheel zal met verve in beeld worden gebracht voor tv door topregisseur David Grifhorst (o.a. The Passion), die van dit bijzondere muzikale evenement ook een visueel feest zal maken.

Onder leiding van Louis Buskens, dirigent van het Brabant Koor, zal het publiek eerst inzingen, om vervolgens over te schakelen naar de NPO opname. De Opera Sing Along is een sta-evenement. Een drankje of hapje kan op de Parade besteld worden.

do 27 juni '19

Parade Den Bosch