Stichting Vrienden van Brabant Koor

De stichting ‘Vrienden van het Brabant Koor’ is sinds de oprichting op 23 augustus 2004 actief voor de promotie van Brabant Koor. In de achterliggende jaren heeft de stichting Brabant Koor zien uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande concertkoren van Nederland. Een positieve ontwikkeling die ertoe heeft geleid dat de belangstelling voor Brabant Koor is toegenomen en de stichting steeds meer Vrienden heeft mogen verwelkomen.

De Vriendenstichting wil een actieve bijdrage leveren aan het voortbestaan en de ontwikkeling van Brabant Koor. Voorop staat het organiseren van activiteiten die de aantrekkingskracht en het imago van Brabant Koor versterken. Hoe meer muziekliefhebbers die het koor een warm hart toedragen als Vriend worden binnengehaald, des te groter het netwerk dat kan worden bereikt. Uiteraard heeft het werven van financiële middelen een hoge prioriteit. Mede uit deze middelen worden muzikale initiatieven zoals masterclasses, zangworkshops, compositiewedstrijden, dirigentencursussen, CD-opnamen en andere projecten bekostigd. Dankzij deze vormen van scholing en muzikale uitdagingen kan het koor de toehoorders blijven verrassen met uitvoeringen van hoogstaande kwaliteit.

Voor € 27,50 per jaar ben je Vriend van Brabant Koor. Wil je Brabant Koor op een andere manier financieel steunen, dan vind je meer informatie bij Culturele ANBI.

Wat zijn je voordelen als vriend?

• Korting op toegangskaarten voor bepaalde concerten.
  • Elk seizoen een uitnodiging voor het bijwonen van een openbare koorrepetitie én een besloten generale repetitie met orkest.
  • Na afloop gelegenheid om de dirigent, de solisten of het koor te ontmoeten.
  • Je ontvangt de nieuwsbrief van Brabant Koor.
  • Een tijdige aankondiging van alle concerten van Brabant Koor.
  • Een CD van Brabant Koor.

Stichting vrienden van het Brabant Koor

Draag jij Brabant Koor een warm hart toe?

Meld je aan en word Vriend van Brabant Koor!

Anbi status

De belastingdienst heeft zowel aan Stichting Brabant Koor als aan Stichting Vrienden van het Brabant Koor de status ‘culturele ANBI’ toegekend. Dit betekent dat giften respectievelijk donaties aan de stichtingen onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Voor meer informatie verwijzen wij naar Culturele ANBI op deze website.

Neem voor informatie contact op met het secretariaat:

De Twijnder 20, 5506 AP Veldhoven. Telefoon: 06-2735600

of stuur een email naar: vrienden@brabantkoor.nl .

Het bestuur van de Vriendenstichting bestaat uit:
Peter Bakers, voorzitter / secretaris
Marie-José Putmans, penningmeester

Laatste tweets

Testimonials

" 'Jauchzen'......... maar dan met een Vrijheidsbeeldachtige sfeer!' (Ed Spanjaard)  "
" Hoog wil niet zeggen hard, laag wil niet zeggen langzaam (Louis Buskens).  "