Brabant Koor viert 35 jarig bestaan met "Pythonia Pagode"


concert, optreden
Het bijzondere boek van Pythonia Pagode is een kinderkooropera voor en door kinderen in de leeftijd van 8-16 jaar uitgevoerd door het Brabant Koor en diverse Brabantse jeugd- en kinderkoren.

Uiteraard zijn ook volwassenen van harte welkom om te komen luisteren naar deze verrassende familievoorstelling waarin kwaliteit en enthousiasme garant staan voor een bijzondere ervaring.

Het bijzondere boek van Pythonia Pagode is een verhaal over een fantasiewereld waar één vrouw de baas is, omdat ze over een boek beschikt waar alles in staat. Ook de namen van haar onderdanen staan erin en als zij die doorstreept houden de mensen op te bestaan. Ondertussen vertellen de jonge inwoners van haar rijk elkaar echter stiekem verhalen over een ander bestaan, waarin ze vrij kunnen zijn. Ze beramen een plan om het boek van Pythonia te bemachtigen. Maar als dat lukt, hoe moet het dan verder? Wat heb je aan een boek? Wie is de baas? Wat moet er met Pythonia gebeuren? Misschien lijkt hun samenleving wel meer op de onze dan je denkt.

Voor meer informatie en kaarten: http://www.pythonia.nl
Of bekijk de promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=PpalFEjoKzk&feature=youtu.be

Terug naar het nieuwsoverzicht
Laatste tweets

Facebook
Testimonials

" 'Jauchzen'......... maar dan met een Vrijheidsbeeldachtige sfeer!' (Ed Spanjaard)  "
" Hoog wil niet zeggen hard, laag wil niet zeggen langzaam (Louis Buskens).  "
Neem contact op