Brabant Koor zingt als Vikingenkoor met de folk/metal-band Heidevolk

concert, optreden
EINDHOVEN - De Nederlandse band Heidevolk komt vrijdag met de nieuwe CD 'Vuur van Verzet'. Voor de liefhebbers van Heidevolks Nederlandstalige folk/metal-muziek een belangrijk moment. Leuk voor de Brabanders... de CD is voor een deel volgezongen door het Brabant Koor. De Brabantse klassieke bassen en tenoren waren uitgenodigd om mee te doen als Vikingkoor.

De strakke en stevige gitaarpartijen van Heidevolk doen helemaal niet denken aan de muziek van Mendelssohn, Bach of Rachmaninov waar het uitstekende Brabant Koor regelmatig mee op de planken staat. Maar de 24 zangers van het koor én de mannen van Heidevolk hebben goede herinneringen aan de opnamesessies in juni vorig jaar. Van beide kanten kijken ze uit naar een volgend gezamenlijk project.

kopieer en plak onderstaande link in je browser:

Laatste tweets

Testimonials

" 'Jauchzen'......... maar dan met een Vrijheidsbeeldachtige sfeer!' (Ed Spanjaard)  "
" Hoog wil niet zeggen hard, laag wil niet zeggen langzaam (Louis Buskens).  "