Brabant Koor zingt in de klas

Vanaf 1 november a.s. krijgen propedeuse studenten van alle Fontys Pabo's de Workshop Stemvorming. Deze lessen worden voor het tweede schooljaar verzorgd door zangers van Brabant Koor. Deze zangers hebben allemaal een professionele muzikale achtergrond.

Op een leuke en informele manier leren de studenten hoe ze verantwoord om kunnen gaan met hun stem, zodat niet alleen het zingen in, voor en met de klas leuker wordt, maar dat je ook in het spreken voor de klas hier profijt van zult hebben!

Met onderwerpen als bijoorbeeld adem & houding, de kinder- en de volwassen stem, krijgen de studenten een interessant pakket aangeboden.

Op naar Méér Muziek in de Klas.

Is deze workshop ook iets voor jouw school/opleiding? Wil je meer informatie over de Workshop Stemvorming? Mail onze koormanager voor meer informatie. Contactgevens zijn te vinden op de contactpagina.

meer muziek in de klas