GATE21

Tientallen mensen wachten bij een gate...…….Gate 21.

De gate naar… Ja, naar wat eigenlijk?
Meer tijd? Meer kansen? Langer leven?
Het eeuwige leven!

Al sinds het begin van de mensheid proberen we aan onze vergankelijkheid te ontsnappen. We eten superfoods, smeren anti-aging crèmes en laten een zo groot mogelijk digitaal spoor na op social media. Als het technisch kan, gaan we ons dan uploaden naar een cloud?
Gilgamesh was 4000 jaar geleden de eerste mens die zijn zoektocht naar onsterfelijkheid liet vastleggen. Ook hij probeerde van alles – waaronder het eten van een waterplant. Onsterfelijk worden lukte ‘m natuurlijk niet. Hij ging dood, net als iedereen. Dankzij zijn kleitabletten kunnen we nu nóg over hem lezen. Is ‘ie tóch een beetje onsterfelijk geworden.

60 studenten spelen en zingen onder regie van Rozemarijn Romeijn een muzikale en hedendaagse interpretatie van het oudste verhaal ter wereld. Met nieuwe, eigen arrangementen en oude thema’s nemen ze je mee naar de gate: Gate 21.

Kaartverkoop

29 november 2019