Samenwerken

Van barokmuziek tot composities die net droog zijn: Brabant Koor zingt het allemaal! De achterliggende bijna veertig jaar heeft het koor de meest uiteenlopende koorwerken uitgevoerd. Deze omvatten oratoria, missen, religieuze en wereldlijke werken, en ook (kinder)opera en voor koor en orkest gearrangeerde populaire muziek. Om dit te kunnen doen is Brabant Koor voortdurend in contact met vele partners. Of het nu gaat om de samenwerking met een symfonieorkest, televisieproducent of folkband, Brabant Koor weet uit de veelzijdige samenstelling aan projectzangers altijd de juiste match te vinden voor de perfecte uitvoering.

Nieuwe wegen bewandelen

Samenwerken gaat ook over het leggen van de juiste verbindingen. Door jarenlange ervaring en het onuitputtelijke enthousiasme van dirigent Louis Buskens en repetitor Ben Martin Weijand weet Brabant Koor steeds nieuwe wegen te bewandelen. Idee├źn die leiden tot nieuwe concerten, masterclasses, zangworkshops, compositiewedstrijden, dirigentencursussen of educatiepakketten. Brabant Koor krijgt daarvoor de steun van de projectzangers, waaronder veel professioneel geschoolde zangers die elk hun eigen expertise meebrengen.

Uiteraard staat Brabant Koor open voor nieuwe initiatieven en denkt de zakelijk leider graag mee over de wensen van de partners. Of het nu gaat om een symfonisch koorconcert of een kleine bezetting bij een CD-opname, Brabant Koor kan alles aan!

Brabant Koor boeken

Op zoek naar een koor dat alles aankan?

De zakelijk leider informeert je graag over de mogelijkheden.