Zing mee met de projecten van Brabant Koor!

Onderstaand geven we een overzicht van de toekomstige projecten waarvoor jij je kan aanmelden.

• Klik op de link in het menu rechts, en je komt op de uitgebreide infopagina van de toekomstige projecten.
    Op deze pagina kun je je aanmelden voor één of meerdere projecten, waarmee jij kans maakt op deelname in het koor.

Ben je een nieuwe zanger? Vergeet dan niet dat je eerst het registratieformulier moet invullen voordat jij je kunt aanmelden voor een project. Kijk voor alle informatie op de pagina Werkwijze.

Benieuwd naar de projecten die we hebben uitgevoerd?
Op de pagina Concerthistorie geven we een overzicht van de laatste paar jaar.

Vanwege COVID-19 zijn alle genoemde projecten onder strenge voorbehoud!
Wanneer nodig kan op het laatste moment een project worden aangepast op inhoud, repetitie- en/of concertdata, maar ook op het aantal deelnemers!
Annulering van het gehele project is, helaas, ook een optie. In dat geval zal de organisatie dan haar uiterste best doen om een, veilig, alternatief aan te bieden.

(Nieuwe) projecten:

• Zoomsessie
    Onderwerp: "Sweet sixteen - 16 aandachtspunten voor zangers/musici - a way of life"
    Wanneer: donderdag 22 april 2021 - 19.30uur tot 21.00uur
    Voor zangers van Brabant Koor die de laatste 5 jaar zich hebben aangemeld of hebben deelgenomen aan projecten.