Zing mee met de projecten van Brabant Koor!

Onderstaand geven we een overzicht van de toekomstige projecten waarvoor jij je kan aanmelden.

• Klik op de link in het menu rechts, en je komt op de uitgebreide infopagina van de toekomstige projecten.
    Op deze pagina kun je je aanmelden voor één of meerdere projecten, waarmee jij kans maakt op deelname in het koor.

Ben je een nieuwe zanger? Vergeet dan niet dat je eerst het registratieformulier moet invullen voordat jij je kunt aanmelden voor een project. Kijk voor alle informatie op de pagina Werkwijze.

Benieuwd naar de projecten die we hebben uitgevoerd?
Op de pagina Concerthistorie geven we een overzicht van de laatste paar jaar.

Alle genoemde projecten zijn voorlopig onder voorbehoud!
Wanneer nodig kan op het laatste moment een project worden aangepast op inhoud, repetitie- en/of concertdata, maar ook op het aantal deelnemers!
Annulering van het gehele project is, helaas, ook een optie. In dat geval zal de organisatie dan haar uiterste best doen om een, veilig, alternatief aan te bieden.

(Nieuwe) projecten:

• Ein deutsches requiem - Johannes Brahms
    Openingsconcert van het veertig jaar bestaan van Brabant
    Koor
    Concerten: 27 november 2021 in Eindhoven en 2 december 2021 in 's-Hertogenbosch
  • A child of our time - Michael Tippett
    In het kader van "Reflections on...Our Time"
    Met Kamerata Zuid.
    Concerten: 21 april 2022 in Eindhoven en 22 april 2022 in Tilburg